4 από τις καλύτερες νέες εφαρμογές για Android.


Copy Bubble

Η εφαρμογή Copy Bubble προσφέρει έναν εξαιρετικά απλό τρόπο να επεξεργάζεσαι πολλα κομμάτια απο κείμενα που έχεις αντιγράψει στο clipboard. Μπορείς να έχεις πρόσβαση στο πρόσφατο ιστορικό απο την κύρια φούσκα που υπάρχει στην εφαρμογή , να διαγράφεις στοιχεία και να τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου μέσω Facebook, Twitter, Gmail ή να τα κάνεις επικόλληση σε κάποια άλλη εφαρμογή.


Facetune

unnamedunnamed1

Το Facetune μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τελειοποιήσετε το χαμόγελο σας μεγαλώνοντας το στόμα ή τη λεύκανση των δοντιών, ενώ μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τις κηλίδες κάνοντας πιο λείο το δέρμα, να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ενισχύστε τα ζυγωματικά και ακόμα περισσότερα. Βασικά, θα σας αφήσει να μετατρέψει τον εαυτό σας σε κάποιον άλλο.


 Jink (Beta)

unnamed2 unnamed4

Το Jink κάνει πιο εύκολη την ζωή μας όταν θέλουμε να κανονίσουμε μια έξοδο με την παρέα μας. Όταν επιλέγετε να μοιραστείτε την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε, τότε μπορείτε να δείτε τους φίλου σας   να κινούνται στο χάρτη με ένα μικρό avatar που αντιπροσωπεύει κάθε άτομο. Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα μέσω του app, το οποίο είναι χρήσιμο για τον καθορισμό των λεπτομερειών (π.χ. «Κάθομαι στο πίσω μέρος τής καφετέριας …»).

 

lettrs

unnamed5unnamed

Η εφαρμογή lettrs ουσιαστικά μετατρέπει το κινητό σας στο προσωπικό σας  γραφείο όπου κάθεστε και γράφετε γράμματα για τα αγαπημένα σας άτομα. Σας επιτρέπει να συνθέσετε ψηφιακά γράμματα τα οποία όμως  έχουν μια αυθεντική αίσθηση χειρόγραφου. Η τέλεια εφαρμογή στην εποχή του μονότονου και απρόσωπου Mail.

 

There are 1 comments. Add yours

  1. 11th Αυγούστου 2014 | ilias says: Απάντηση
    I don't need facetune. My face is fucking perfect!!

Join the Conversation