Το Skype γίνεται καλύτερο

http://streamit.gr/wp-content/uploads/2014/08/skype-logo.jpgΤο Skype γίνεται καλύτερο

Κάποτε το skype ήταν η πρώτη εφαρμογή που μας ερχόταν στο μυαλό όταν σκεφτόμασταν chat και video messaging. Τα πράγματα άλλαξαν με την εμφάνιση εφαρμογών όπως το WhatsAp, το Viber, το Google Hangouts και το facebook Messenger. Το skype παραμελήθηκε ακόμα και από τους πιστούς χρήστες του ίσως λόγω τον προβλημάτων συγχρονισμού. Όμως δεν παραμελήθηκε από τη Microsoft η οποία το αγόρασε.

Έτσι σήμερα το skype ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία. Το active Endpoint όπως ονομάζεται. Αυτό σημαίνει ότι το skype γνωρίζει ποια συσκευή χρησιμοποιείτε κάθε στιγμή ώστε να στέλνει τις ειδοποιήσεις μόνο σε αυτή. Μέχρι τώρα αν είχατε το skype ανοικτό και στο λάπτοπ και στο tablet σας και δεχόσασταν μήνυμα, η ειδοποίηση θα πήγαινε και στις 2 συσκευές…  (αν ήσασταν τυχεροί). Αν είχατε και τρίτη συσκευή συνδεδεμένη τότε ακόμα χειρότερα, θα ακούγατε τρεις φορές τον ήχο ενώ εσείς χρησιμοποιείτε το skype μόνο στο λάπτοπ σας για παράδειγμα.

skype1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τώρα ευτυχώς θα χτυπάει μόνο η συσκευή την οποία πραγματικά χρησιμοποιείτε. Αν δεν χρησιμοποιείτε καμία τότε φυσικά θα δείτε ειδοποίηση και στις (τρεις) συσκευές σας.

Enjoy Skype όπως θα έπρεπε.

Author Description

Stream IT

No comments yet.

Join the Conversation