Τεράστιες ουρές σήμερα έξω από τα καταστήματα της Apple

http://streamit.gr/wp-content/uploads/2014/09/AppleiPhone6Day.jpghttp://streamit.gr/wp-content/uploads/2014/09/AppleiPhone6Day.jpgΤεράστιες ουρές σήμερα έξω από τα καταστήματα της Apple

Το κρύο δεν πτόησε όσους μαζεύτηκαν σήμερα στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης και δεν ήταν λίγοι. Και ο λόγος της κοσμοσυρροής αυτής, είναι ότι εκεί βρίσκεται το κατάστημα της Apple, στο οποίο διατίθονταν τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Εκατοντάδες άτομα στήθηκαν από το πρωί στην ουρά για να αποκτήσουν τα πολυπόθητα iPhones, βέβαια υπήρχαν και άλλες ακραίες περιπτώσεις που περίμεναν ολόκληρες εβδομάδες μέσα σε σκηνές έξω από το κατάστημα της Apple.

iphone_lines

Το πλήθος των ατόμων που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το γυάλινο κτήριο της Apple ξεπερνάει τον αριθμό των ατόμων που είχαν μαζευτεί το 2007 για το πρώτο iPhone.

Εκεί υπήρχαν και τα  Mac Donalds(Apple Pay partner) τα οποία θέλησαν να κλέψουν λίγη απο την δόξα της Apple, μοιράζοντας φαγητό και κεκάκια σε όσους είχαν συγκεντρωθεί.

Bx5AnUhCAAEU3LE.jpg:large

Μέχρι και η αστυνομία της Νέας Υόρκης κινητοποιήθηκε για να διασφαλίσει την ομαλή κατάσταση στη Fifth Avenue και να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και οι εκατοντάδες άνθρωποι που περίμεναν με υπομονή στην ουρά απέκτησαν το iPhone που τόσο λαχταρούσαν.

No comments yet.

Join the Conversation