Τελευταίο και οριστικό αντίο για το MSN Messenger

Τελευταίο και οριστικό αντίο για το  MSN Messenger

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε για πάντα το MSN Messenger. Εδώ και 15 χρόνια λειτουργούσε η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων και όλοι μας λίγο πολύ έχουμε μεγαλώσει μαζί της. Η Κίνα ήταν η τελευταία χώρα στην οποία ήταν ενεργό μέχρι τώρα το MSN Messenger.

Η Microsoft άρχισε να μεταφέρει τους χρήστες του Messenger στο Skype, τον Ιανουάριο του 2013 προτού η υπηρεσία τερματίσεί την λειτουργία της το Μάρτιο του ίδιου έτους. Παρέμεινε ενεργή όμως στην Κίνα κυρίως επειδή λειτουργούσε από μια συνεργατική τοπική εταιρεία την TOM και όχι από την Μicrosoft.

Οι χρήστες στην Κίνα ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν πλέον το Skype δελεάζοντας τους με δωρεάν κλήσεις. Δεν είναι σαφές πόσοι χρήστες του MSN Messenger υπάρχουν στην Κίνα, διότι οι καιροί έχουν αλλάξει και το WeChat app Tencent (το οποίο αριθμεί 438 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες) είναι πρώτο στο χώρο της ανταλλαγής μηνυμάτων στην Κίνα.

Οπότε πρέπει να πούμε το τελευταίο και οριστικό αντίο στο MSN Messenger που ρίχνει την αυλαία λειτουργίας του ύστερα από 15 χρόνια.

There are 1 comments. Add yours

  1. 30th Αυγούστου 2014 | ilias says: Απάντηση
    Στο καλο. Και να μας γράφει

Join the Conversation