Προσθήκη ήχων στο Google Street View!

Προσθήκη ήχων στο Google Street View!

To Google Street View επιτρέπει στους χρήστες του να εξερευνήσουν τον κόσμο από το σαλόνι τους απλά με ένα κλικ όμως με αυτό τον τρόπο δεν μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του να βρίσκονται πραγματικά εκεί.

Στην προσπάθεια τους να κάνουν πιο παραστατική και καθηλωτική την υπηρεσία του Google Street View ανέπτυξαν ένα project ονόματι Sounds of Street View, το οποίο προσθέτει ήχους σε σημεία διάφορων τοποθεσιών.

Καθώς οι άνθρωποι κινούνται γύρω στο χάρτη, οι ήχοι αλλάζουν ανάλογα με το τι ψάχνουν και αυτό περιλαμβάνει καμπάνες της εκκλησίας, κύματα που χτυπούν στην παραλία, ένα εκθεσιακό χώρο, και πολλά άλλα.

Είναι ακόμα μια πειραματική τεχνολογία και δεν καλύπτονται όλες οι θέσεις όμως, οι σχεδιαστές έχουν μέχρι σήμερα προσθέσει ήχους σε τρεις τοποθεσίες: Place du Palais στο Μονακό, Hapuna Beach στη Χαβάη, και Balboa Park στο Σαν Ντιέγκο.

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν τους ήχους χρησιμοποιώντας το γεωγραφικό πλάτος και μήκος για να σχεδιάσουν αόρατους δείκτες στο Google Street View.

Οι σχεδιαστές της Amplifon UK ζητούν από τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήχους, και να τους μοιραστούν με την ομάδα τους ώστε να αυξήσουν τις τοποθεσίες που καλύπτονται από το πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project εδω.

No comments yet.

Join the Conversation