Παρουσίασε το Galaxy Note Edge η Samsung

Παρουσίασε το Galaxy Note Edge η Samsung

Η Samsung μόλις παρουσίασε το Galaxy Note Edge και δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ πριν. Το Galaxy Edge αποτελείται από δύο οθόνες : μια πανέμορφη κύρια οθόνη Quad HD (2560×1440) που είναι ταυτόσημη με εκείνη του Galaxy Note 4 και μια καμπυλωτή οθόνη που βρίσκεται στο δεξί πλάγιο μέρος της συσκευής. Οταν η συσκευή είναι κλειδωμένη, η καμπυλωτή πλευρά μπορεί να εμφανίζει την ώρα και ειδοποιήσεις. Εάν ο χρήστης “ξυπνήσει” τη συσκευή, τότε εξακολουθεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις, ώρα, χρονόμετρο, φακό ή άλλες συντομεύσεις.

Η καμπυλωτή πλευρά της οθόνης προσθέτει 160 επιπλέον pixels στην ανάλυση της, που φτάνει πλέον τα 2560×1600 pixels.

Εκτός από την έξυπνη κυρτή οθόνη , το Galaxy Edge είναι ένα Galaxy Note 4 με γραφίδα. Έχει τις ίδιες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου του οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για την κάμερα και έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button.

H κυρτή οθόνη έχει πολλές λειτουργίες και προστατεύεται από τυχαία αγγίγματα με έξυπνο τρόπο.

P9030229-730x486

Το πιο σημαντικό, η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα API για την εμφάνιση της κυρτής οθόνης, έτσι ώστε οι εφαρμογές να χρησιμοποιούν την οθόνη με έξυπνους τρόπους. Η Samsung δείχνει το δρόμο με τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας της κάμερας – όλοι οι έλεγχοι βρίσκονται στην πλάγια οθόνη, ενώ η κύρια οθόνη δεν δείχνει τίποτα, αλλά μόνο εικόνες.

Αν είσαι αριστερόχειρας, δεν χρειάζεται να περιμένεις από την Samsung να κυκλοφορήσει μια διαφορετική έκδοση για αριστερόχειρες . Απλά γυρίσε το τηλέφωνο ανάποδα, και ολόκληρη η οθόνη θα περιστραφεί 180 μοίρες. Φυσικά, το home button θα είναι στην κορυφή, αλλά δεν μπορείς να έχεις τα πάντα.

Το Galaxy Edge έρχεται σε μαύρο και άσπρο, και θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο. H τιμή του δεν έχει οριστεί, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι πιο ακριβό σε σχέση με το Galaxy Note 4.

There are 1 comments. Add yours

  1. Pingback: Παρουσίασε τα νέα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact η Sony - StreamIT Αυγούστου 3, 2015

    […] Δείτε επίσης: Παρουσίασε το Galaxy Note Edge η Samsung […]

Join the Conversation