Παρουσίασε τα νέα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact η Sony

http://streamit.gr/wp-content/uploads/2014/09/Xperia-Z3-and-Xperia-Z3-Compact.jpgΠαρουσίασε τα νέα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact η Sony

Στο Βερολίνο στο πλαίσιο της εβδομάδας της IFA οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τις νέες τους καταπληκτικές συσκευές
Την αρχή έκανε η Samsung παρουσιάζοντας το Samsung Galaxy Note Edge.

Δείτε επίσης: Παρουσίασε το Galaxy Note Edge η Samsung

Σειρά είχε η Sony η οποία παρουσίασε τα νέα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, το νέο της 8″ tablet, καθώς και την τρίτη έκδοση του SmartWatch της, μαζί με ένα νέο wearable, το SmartBand Talk.

Το Xperia Z3 είναι ένα 5.2-ιντσών smartphone ανάλυσης 1080p και το Xperia Z3 Compact ένα μικρότερο 4.6-ιντσών. Ο αποθηκευτικός χώρος του Xperia Z3 ανέρχεται στα 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω υποδοχής καρτών μνήμης microSD.

07_SmartBand_Talk_Group_Black.jpg;low

Είναι το μόνο smartphone που είναι συνδεδεμένο με το PlayStation Remote Play 2, που σας επιτρέπει να ελέγχετε τα παιχνίδια στο PS4 εξ αποστάσεως. Αυτό σημαίνει ότι εάν η τηλεόρασή σας χρησιμοποιείται, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια απευθείας από το smartphone σας .

Το μεγαλύτερο μοντέλο έχει 7,3 χιλιοστά πάχος εξαιρετικά λεπτό , στρογγυλεμένο με πλαίσιο αλουμινίου και ανθεκτικό γυαλί. Είναι επίσης διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο, χάλκινο ή πράσινο.

Αυτό που κάνει πραγματικά εξαιρετικό το Xperia Z3 είναι η αντοχή που έχει η μπαταρία του. Σύμφωνα με τη Sony οι νέες συσκευές της αντέχουν δυο ολόκληρες μέρες χωρίς φόρτιση.

No comments yet.

Join the Conversation