Ούτε Windows 9 ούτε Windows ΤΗ αλλά Windows 10 λέγονται τα νέα Windows

http://streamit.gr/wp-content/uploads/2014/10/Windows-10.jpgΟύτε Windows 9 ούτε Windows ΤΗ αλλά Windows 10 λέγονται τα νέα Windows

Η Microsoft επίσημα σήμερα αποκάλυψε το όνομα των νέων Windows και αυτό είναι: Windows 10! Όλες οι φήμες σχετικά με το όνομα όπως Windows TH, Windows X, Windows One, και Windows 9 αποδείχτηκαν λανθασμένες και πολύ απλά η Microsoft μας εξέπληξε με το όνομα που διάλεξε.

Οι περισσότεροι χρήστες επιμένουν να χρησιμοποιούν Windows 7 και Windows XP αντί για Windows 8. Αυτό το γεγονός οδήγησε την Microsoft να δημιουργήσει τα Windows 10 τα οποία έχουν πολλές ομοιότητες με τα 7!

Στιγμιότυπο από 2014-10-01 01:26:02
Όπως δήλωσε ο Joe Belfiore «Θέλουμε όλοι οι Windows 7 χρήστες να έχουν την αίσθηση ότι χθες οδηγούσαν ένα first-generation Prius, και τώρα με τα Windows 10 θα είναι σαν να οδηγούν ένα Tesla.» Τα Windows 10 είναι ουσιαστικά ένας συνδυασμός των Windows 7 και 8, που δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από τα δύο πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα της Microsoft.

Επιτέλους επέστρεψε το κλασσικό start menu όπου θα μπορεί ο χρήστης να το προσαρμόζει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Μπορεί να το μικρύνει, να το μεγαλώσει, να προσθέσει εικονίδια και tiles.

Από αύριο θα διατεθεί ένα «Insider Program» Windows 10 για δοκιμές μέσω του οποίου θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό. Η διάθεση στο ευρύ κοινό θα ξεκινήσει στα τέλη του 2015.
Σήμερα παρουσιάστηκαν μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά των Windows 10, όμως στις αρχές του νέου έτους η Microsoft θα επανέλθει με νέες πληροφορίες.

No comments yet.

Join the Conversation