Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Messenger Lite

http://streamit.gr/wp-content/uploads/2017/10/msg_lite_pic.pnghttp://streamit.gr/wp-content/uploads/2017/10/msg_lite_pic.pngΓιατί να χρησιμοποιήσεις το Messenger Lite

Το πιο πιθανό είναι ότι χρησιμοποιείς το Facebook Messenger, τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Άλλωστε «μόνο» 1.2 δις άνθρωποι το κάνουν. Το πιο σίγουρο όμως είναι, εφόσον το χρησιμοποιείς, ότι φορτώνει το κινητό σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε αν διαθέτεις μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας και κάτω, να παρατηρείς εμφανέστατες καθυστερήσεις στην απόκριση. Εδώ έρχεται το Facebook Messenger Lite να δώσει τη λύση. Το Messenger Lite υπάρχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο διαθέσιμο στο Play Store. Για iOS δεν υπάρχει, επειδή μάλλον είναι αχρείαστο. Η ονομασία Lite το διαχωρίζει από το κανονικό messenger, αφού δεν έχει τις ίδιες δυαντότητες. Αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια του messenger ή θέλεις να βλέπεις τα stories, τότε το Lite δεν είναι για εσένα. Επίσης αν είσαι security freak τότε το Lite δεν είναι για σένα καθώς δεν υποστηρίζει μυστικές συνομιλίες, δηλαδή συνομιλίες που κρυπτογραφούνται από άκρο σε άκρο.

 

Το Facebook Messenger Lite στο Play Store

Το Facebook Messenger Lite στο Play Store

 

Ακόμα και χωρίς όλα τα παραπάνω, το Messenger Lite είναι μια συμφέρουσα πρόταση για εσένα που θέλεις να συνομιλείς χωρίς να πασχίζει το κινητό σου να «σηκώσει» τη μεγάλη εφαρμογή. Αν το messenger είναι ένα ογκόλιθος στη χρήση πόρων, το Lite είναι ένα πετραδάκι. Μην το υποτιμάς όμως, καθώς διαθέτει ότι χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα. Ανοίγοντάς το θα συναντήσεις τρεις καρτέλες, τις Home, Contacts και Profile από την οποία διαχειρίζεσαι το λογαριασμό σου, τις ειδοποιήσεις και τα αιτήματα μυνημάτων. Στην τελική το Messenger Lite κάνει ότι θα έπρεπε μια εφαρμογή με το όνομα messenger.

 

Λεπτομέριες εφαρμογής Facebook Messenger Lite

Λεπτομέριες εφαρμογής Facebook Messenger Lite

 

Λοιπόν? Σου αρκούν αυτά ή χρειάζεσαι πραγματικά την πλήρη έκδοση του Facebook Messenger.

Author Description

Stream IT

No comments yet.

Join the Conversation