Αλλαγή στο Timeline , προβολή Tweets από άτομα που δεν ακολουθούμε.

Αλλαγή στο Timeline , προβολή Tweets από άτομα που δεν ακολουθούμε.

Πολλοί χρήστες του Twitter έχουν παρατηρήσει ότι το Twitter πλέον εμφανίζει tweets στα timeline τους που φαινομενικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Αυτό δεν γίνεται κατά λάθος. Το Twitter έχει ενημερώσει στο help document την απάντηση στην ερώτηση, «Τι είναι το Τimeline στο Twitter;»

Εκτός από το βασικό, ουσιαστικό ορισμό του timeline «όλα τα tweets από άτομα που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε στο Twitter» συν τα retweets και διαφημίσεις, υπάρχει μια νέα ενότητα:

Επιπλέον, όταν εντοπίζουμε ένα Tweet,ένα λογαριασμό ή άλλο περιεχόμενο που είναι δημοφιλή ή σχετικό, μπορούμε να το προσθέσουμε στο timeline σας.

 

Δεδομένου ότι η αυτή η παράγραφος έχει προστεθεί στην επίσημη σελίδα βοήθειας, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό δεν είναι πλέον ένα πείραμα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν επιτρέπει να προσαρμόσετε αυτά που θέλετε να βλέπετε ακριβώς όπως σας αρέσει, αντίθετα κινούμαστε προς την κατεύθυνση του Facebook δηλαδή ένα μείγμα επιλεγμένου και προτεινόμενου περιεχόμενου.

Ποικίλες αντιδράσεις στους χρήστες του Twitter έχει προκαλέσει αυτή η αλλαγή αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο στα «πειράματα» του Twitter.

No comments yet.

Join the Conversation