Έρχεται το 2o Update των Windows 8.1 || Updated

Έρχεται το 2o Update των Windows 8.1   || Updated

Η δεύτερη ενημέρωση των windows 8.1 θα γίνει διαθέσιμη πιθανότατα στις 12 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη ενημέρωση δε θα φέρει σημαντικές διαφορές στα windows, παρά μόνο μικρές αισθητικές βελτιώσεις. Κατ” επέκταση δε θα απαιτηθεί από τους χρήστες των 8.1 να εγκαταστήσουν τη συγκεκριμένη ενημέρωση.

Αρχικά η ενημέρωση φημολογούταν ότι θα έφερνε ανανεωμένη σχεδίαση του Start menu, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε τα windows 9 για να δούμε την επιστροφή του Start menu. Τα windows 9 θα γίνουν διαθέσιμα την άνοιξη του 2015.

Τελικά ότι και να αποφασίσει να κάνει η Microsoft με την ενημέρωση των windows 8.1, μικρή σημασία θα έχει, αφού τα windows 8 και 8.1 μαζί, βρίσκονται μόλις στο 12.48% των PC σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση για τον μήνα Ιούλιο. Τα windows XP καταλαμβάνουν σχεδόν διπλάσιο ποσοστό, ενώ το 51% των PC παγκοσμίως διαθέτει windows 7.

 

UPDATE

Η Microsoft ανακοίνωσε στο blog της ότι η ενημέρωση που θα διαθέσει για τα windows 8.1 στις 12 Αυγούστου, δε θα είναι η δεύτερη ενημέρωση των windows. Αντί αυτού θα είναι μια μικρή ενημέρωση η οποία θα φέρει βελτιώσεις στο trackpad, στην υλοποίηση του SharePoint καθώς και στο WiFi. Καμία σχέση με το μέγεθος της πρώτης ενημέρωσης που έλαβαν τα windows 8.1.

Η στρατηγική της Microsoft πλέον έχει αλλάξει. Θα φέρνει μικρές ενημερώσεις κάθε μήνα και όχι σε μεγαλύτερα πακέτα, ώστε να μη χρειάζεται οι χρήστες να περιμένουν μήνες για την επίλυση ενός προβλήματος. Επομένως κυκλοφορώντας μη αριθμημένες ενημερώσεις αρκετά σύντομα μέσω του windows update, το windows 8 μηχάνημά σας θα βελτιώνεται μήνα με το μήνα.

Author Description

Stream IT

There are 1 comments. Add yours

  1. Pingback: Η Microsoft αποσύρει αναβάθμιση των Windows - StreamIT Αυγούστου 3, 2015

    […] Microsoft αναγκάστηκε να αποσύρει την ενημέρωση των Windows για το μήνα Αύγουστο. Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν […]

Join the Conversation